Екип

Дългогодишен опит и индивидуален подход към всеки клиент

Повече от двадесет години SAAD Consulting предоставя консултантски услуги на български и чуждестранни фирми, предимно италиански, избрали Източна Европа за развитието на своята дейност. Услугите ни обхващат всички аспекти в живота на една компания, независимо от това в кой сектор на индустрията и бизнеса се развива. Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт. Предлагаме пълна гама услуги в областта на счетоводството, финансите, бизнес планирането, правното и данъчното консултиране, вътрешен и независим одит, при стриктно спазване на законодателството и защитата интересите на нашите клиенти. 


SAAD Consulting разполагаме с екип от квалифицирани специалисти и клиентите ни получават компетентно обслужване, съобразено с националното и международно законодателство, спецификата на бизнеса им и техните конкретни изисквания.

Ние предлагаме бизнес съвети и решения, базирани на дългогодишния ни опит и на сътрудничеството ни с доказани местни и чуждестранни професионалисти.

SAAD Consulting говорим на един и същ език с нашите клиенти….

Комуникацията с клиентите ни е значително улеснена благодарение на факта,че нашите специалисти говорят както български така и италиански език, което ни помага възможно най-точно да разберем изискванията и нуждите на нашите клиенти

Даниеле Индако

Управител
Специалист по Международни отношения

Димитрина Симеонова

Управител
Главен счетоводител

Елена Карнакова

Счетоводител

Стоянка Златева

Технически секретар

Снежанка Янева

Счетоводител